BAŞKAN SELİMOĞLU ÇOK ÇALIŞACAĞIZ BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, 31 Mart 2019 seçiminden bu yana geçen bir yıllık sürecin ardından bir değerlendirme ve halka teşekkür mesajı yayınladı.

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, 31 Mart 2019 seçiminden bu yana geçen bir yıllık sürecin ardından bir değerlendirme ve halka teşekkür mesajı yayınladı. Siz kıymetli halkımızın güçlü desteği ile Güçlü Belediye Meclisi ile birlikte 2. dönem Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçildiğini dile getiren Başkan Selimoğlu, Ben ve Belediye personeli arkadaşlarım ,göreve geldiğimiz ilk günden bu yana gece gündüz kasabamız için elimizden tüm gayret ve çabayı gösteriyoruz.Bundan sonra da aynı şevkle çalışmaya devam edeceğiz, sözleriyle konuşmaya başlayan Başkan Selimoğlu, “Birinci 5 yıllık dönemdeki yoğun çalışma tempomuzu 1 yıldır Siyasi ayrımcılık yapmadan, Gönül Belediyeciği anlayışı ile hizmetlerimize devam ediyoruz.Yeniden seçilmemizin 1. Yılında siz kıymetli Karamanlı halkına Şahsım, Belediye Meclis Üyelerimiz be Mensubu Olduğum Ak Parti Teşkilat adına teşekkür ederim.

2019 Yerel seçimlerinde kazanan Biz Değil KARAMANLI oldu.”

Fatih SelimoğluTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.