Başkan Selimoğlu destek vermişti! Öğrenciler ziyaret etti

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Macaristan'da staj yapan öğrencileri ve okul idarecileri ile bir araya geldi.

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Erasmus+ Avrupa Birliği Programı Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği kapsamında Macaristan'da staj yapan öğrenciler ve okul idarecileri tarafından ziyaret edildi.

Ziyarette, öğrenciler staj deneyimlerini paylaştılar. Öğrenciler, staj yaptıkları işletmelerde mesleki becerilerini geliştirme fırsatı buldukları ve farklı bir kültürle tanışmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Belediye Başkanı Selimoğlu, öğrencilerin staj deneyimlerini paylaşmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Erasmus+ programı, öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine önemli katkı sağlıyor. Öğrencilerimiz, bu program sayesinde farklı bir kültürle tanışıyor ve mesleki becerilerini geliştiriyor. Öğrencilerimizin başarılarını tebrik ediyorum" dedi.

Selimoğlu, ayrıca öğrencilere havaalanına ulaşım desteği sağladıklarını belirterek, ziyaretleri için teşekkür etti.

Fatih SelimoğluKaramanlı Belediyesiziyaret‘Erasmus+ Öğrenim HareketliliğiTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.