BAŞKAN SELİMOĞLU’NDAN ANLAMLI AFİŞ

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu'ndan anlamlı afiş. Başkan Selimoğlu, Türkiye'de önüne geçmenin belki de en zor olduğu tokalaşma adetine geçici süre ara verdirerek, salgından zarar görmeden kurtulabilmek için projelerini sürdürüyor.

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu’ndan anlamlı afiş. Başkan Selimoğlu, Türkiye’de önüne geçmenin belki de en zor olduğu tokalaşma adetine geçici süre ara verdirerek, salgından zarar görmeden kurtulabilmek için projelerini sürdürüyor. Sigara içmek yasaktır yazısını sıkça gördüğümüz afişlerin üzerinde artık DARILMAK YOK, BİR SÜRE TOKALAŞMIYORUZ yazacak. Başkan Selimoğlu, afişlerin tüm iş yerlerine, kurumlara ve açık alanlara astırıyor. Türkiye’de önüne geçmenin belki de en zor olduğu tokalaşma adetine geçici süre ara verdirerek, salgından zarar görmeden kurtulabilmek için projelerini sürdürüyor. Başkan Selimoğlu: “NEREDE VE KİMİNLE OLURSA OLSUN

DARILMAK YOK, BİR SÜRE TOKALAŞMIYORUZ” sloganı ile sağlığımız, sağlığınız, sevdiklerimiz, geleceğiniz ve geleceğimiz için, halk sağlığı için nerede kiminle olursa olsun bir süre TOKALAŞMIYORUZ.” ifadelerini kullandı.

** Zor günleri bu tedbirlerle birlikte aşalım **

** Geleceğimize birlikte Işık saçalım **

Fatih SelimoğluCoronavirüsburdur coronavirüssosyal mesafeTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.