Başkan Selimoğlu'ndan, kapalı yüzme havuzu müjdesi

Burdur'un Karamanlı ilçesinde kapalı yüzme havuzu 13 Ocak 2023 tarihinde ihale edilecek.

Burdur'da müjdeleriyle herkesi heyecanlandıran Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, bir müjde de Ankara'dan diyerek vatandaşları heyecanlandırdı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü'ne ziyarette bulunan Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, kapalı yüzme havuzunun ihale edileceğini duyurdu.

Ak Parti Altınyayla İlçe Başkanı Ahmet SİPAHİ, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet SERTTAŞ, Ağlasun Belediye Başkanı Ali ULUSOY ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Süleyman Şahin'i ziyaret eden Başkan Fatih Selimoğlu, " kapalı yüzme havuzumuz 13 Ocak 2023 tarihinde ihale ediliyor. Karamanlı’mıza, şimdiden hayırlı olsun. Projenin hazırlanmasından İhale sürecine kadar Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Özellikle Ödeneğin çıkarılması ve İhalenin başlatılması İçin Talimat veren Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Muharrem KASAPOĞLU’na ve görüşmeleri gerçekleştiren Milletvelimiz Sayın Bayram ÖZÇELİK’e şahsım ve Karamanlı Halkı adına çok teşekkür ederim. 2023 yılı Karamanlı’mız içiz Yatırım ve Hızlı gelişme yılı olacak. " ifadelerini kullandı.

Karamanlı kapalı yüzme havuzuKaramanlı BelediyesiFatih SelimoğluTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.