BAŞKAN SERTTAŞ “SEVDAMIZ DİRMİL AŞKIMIZ HİZMET” 2023 TÜRKİYESİ’NDE YENİ DİRMİL

Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, 31 Mart 2019'da yapılan seçimde 2. kez başkan olarak seçilen Başkan Serttaş 6. yıllık zamanın ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Altınyayla Halkının kendisine verdiği yetki ile 31 Mart 2020 'de …

Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, 31 Mart 2019’da yapılan seçimde 2. kez başkan olarak seçilen Başkan Serttaş 6. yıllık zamanın ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Altınyayla Halkının kendisine verdiği yetki ile 31 Mart 2020 ‘de 6.yılını doldurduğunu belirten Başkan Serttaş, "Bu vesileyle bizi bu göreve layık gören veya görmeyen tüm DİRMİLLİ hemşehrilerimize teşekkür ederim. DİRMİL’imize kazandırdıklarımız ve yaptıklarımız daha bir çok hizmetin de yapılacağının göstergesidir. Durmadan hep birlikte 2023 Türkiye’sinde DİRMİL’imizi inşaa etmeye devam edeceğiz. Allah sizlerden razı olsun.” sözlerini kullandı.

Ahmet SerttaşTürkiyeBurdurAltınyayla (Dirmil)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.