Başkan Sevim Zorlu'dan 8 Mart mesajı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Sevim Zorlu 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü yayınladığı mesajıyla kutladı.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Sevim Zorlu 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü yayınladığı mesajıyla kutladı.

BUTSO KGK Başkanı Sevim Zorlu mesajında şunları kaydetti:

"Hatay bölgesinde meydana gelen depremlerden ve can kayıplarından büyük üzüntü duyuyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. 7 Şubat'tan itibaren girişimci kadınlarımızla beraber depremzedelere destek olabilmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz.

8 Mart; dünyadaki tüm kadınların eşitlik, kalkınma ve uygun koşullarda yaşam sürmeleri adına sahip oldukları hakları dile getirdikleri önemli bir gündür. Modern ve çağdaş dünyanın koşulsuz bir parçası olan kadınlarımızın gerek iş dünyasında gerek toplumda güçlü birer birey olması bir medeniyetin gelişmişliğinin en büyük göstergesidir.

Hayatımızda fedakârlığı ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımızın sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesiller aslında geleceğimizin şekillenmesinde en önemli rolü üstlenmektedir.

Hayatımızda yaratıcılıkları ve üretkenlikleri ile toplumun en temel yapı taşı olan kadınlarımızın cinsiyete dayalı ayrımcılığa ve şiddete maruz kalmadığı bir anlayış içinde yaşamalarını temenni ediyorum. Hatay bölgesindeki afetleri yaşayan kadınlarımız başta olmak üzere kurulumuzun tüm üyelerinin ve tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nü kutluyorum."

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler KuruluBaşkan Sevim ZorluSevim ZorluTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.