BAŞKAN SİPAHİ AÇIKLADI DAHA ÖNCE KREDİ ÇEKENLER 25BİNTL KREDİYİ ÇEKEBİLECEK Mİ

ESNAF VE SANATKARIMIZA ÖNEMLE DUYURULUR.

ESNAF VE SANATKARIMIZA

ÖNEMLE DUYURULUR

Covid-19 salgınıyla mücadelede esnaf ve sanatkârların faaliyetlerine destek olmak amacıyla geliştirilen Esnaf Destek Paketi kapsamında kooperatiflerimizden kredi kullanan esnafımızın Nisan Mayıs Haziran kredi ödeme taksitleri Halk Bankası tarafından 3 ay otomatik olarak taksitleri ötelenecektir. Taksitleri ötelenen esnaf ve sanatkarımızın bağlı bulundukları kredi kefalet kooperatiflerine Haziran ayı sonuna kadar müracaat ederek taahhütname imzalamaları gerekmektedir. Bu süreçte çalışanlarını işten çıkaran ve taahhütname imzalamayan esnafımızın ötemeleri iptal edilecektir.

Ayrıca Corona virüs salgını nedeniyle işleri olumsuz etkilenen esnaf ve sanatkarımız için Halkbank, Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında 6 aya kadar ödemesiz dönemli, 36 aya kadar vadeli 25 bin TL’ye kadar limitli İşletme Kredisi için daha önce kredi kefalet kooperatiflerinden kredi kullanmayan esnaf ve sanatkarımız Halkbankasına doğrudan nüfus cüzdanı ve vergi levhası ile birlikte müracaat edebilecek bunun dışında belge aranmayacaktır. Kredi kefalet kooperatiflerimizde bakiyesi bulunan esnaf ve sanatkârlarımız talepte bulunmaları halinde, aynı faiz oranı ve aynı koşullarla kredi kullanmaları için kredi kefalet kooperatiflerimize başvurmaları gerekmektedir.

CoronavirüsTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.