Başkan Sipahi’den TBMM’de Sipsi Resitali

Burdur Milletvekilleri ve Belediye Başkanları TBMM'de nöbetçi olan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'yı ziyaret ettiler. Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık,Bucak İlçe Başkanımız Mustafa Oğuz,Ağlasun İlçe Başkanı Mustafa Alver,Belediye …

Burdur Milletvekilleri ve Belediye Başkanları TBMM’de nöbetçi olan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ettiler. Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık,Bucak İlçe Başkanımız Mustafa Oğuz,Ağlasun İlçe Başkanı Mustafa Alver,Belediye Başkanları Emrullah Ünal, Gölhisar Belediye Başkan İbrahim Sertbaş, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu ,Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Kemer Belediye Başkanı İsmail Özay, Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy,  Dirmil İlçe Başkanı Ahmet Sipahi TBMM’de nöbetçi olan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ettiler.Ziyaretlerinde İlçeleriyle ilgili isteklerini Bakan Koca’ya ilettiler.Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da ödül verdiği yöresel çalgı sipsi ile Dirmil İlçe Başkanı Ahmet Sipahi dinleti sundu. Bakan Koca “TBMM’de nöbetimiz devam ediyor.Kıymetli Milletvekillerimizi ve beraberindeki misafirlerimizi ağırlıyoruz. Burdur’dan gelen misafirlerimiz yöreye özgü sipsi ile mini bir konser verdiler. Hep birlikte büyük bir mozaiğin birer parçalarıyız.” dedi.

Bayram ÖzçelikTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.