BAŞKAN ULUSOY “AMACIMIZ İSTİHDAMI ARTIRMAK”

Burdur'un Ağlasun İlçesinde Futbol Topu Dikim Kursları başladı. Ağlasun'da açılan kursa Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Burdur İŞKUR İl Müdürlüğü ve Ağlasun Belediyesi ortak protokolü ile başlatılmıştır. Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy açılan kursa ziyarette bulundu. Kursun …

Burdur’un Ağlasun İlçesinde Futbol Topu Dikim Kursları başladı. Ağlasun’da açılan kursa Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Burdur İŞKUR İl Müdürlüğü ve Ağlasun Belediyesi ortak protokolü ile başlatılmıştır.

Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy açılan kursa ziyarette bulundu. Kursun ilerleyişini incelerken kursta eğitim alan kadınlarla da görüşerek fikirlerini aldı. Kursiyer Kadınlar, Başkan Ali Ulusoy’a çalışmalarını anlattılar. Başkan Ali Ulusoy “kursiyerlerin motivasyonlarının yüksek olduğunu ve çalışma azimlerini görerek gururlandığını” belirtti.

Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy

” Amacımız Ağlasunumuzu yaptığımız işte marka haline getirmek ve ilçemizdeki istihdamı artırmak . Bu projenin hayata geçmesinde bizlere destek olan başta MAKÜ Rektörümüz Sayın Adem Korkmaz’a, Burdur İŞKUR İl Müdürümüz Sayın Ramazan Erdim’e ve Kurs hocamız Sayın Hüseyin Şentürk’e teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

Ali UlusoyTürkiyeBurdurAğlasun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.