BAŞKAN ULUSOY ESNAFI YALNIZ BIRAKMADI

Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy sanayi sitesi giderek esnafla kahvaltıda bir araya geldi. Güne sanayi sitesinde başlayan Başkan Ulusoy, esnafla kahvaltı yapmasının ardından Kum Mahallesinde ki çalışmaları inceledi. Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy sabah saatlerinde sanayi …

Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy sanayi sitesi giderek esnafla kahvaltıda bir araya geldi. Güne sanayi sitesinde başlayan Başkan Ulusoy, esnafla kahvaltı yapmasının ardından Kum Mahallesinde ki çalışmaları inceledi.

Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy sabah saatlerinde sanayi esnafıyla kahvaltıda buluştu. Sanayide bulunan bir dükkanda esnafla birlikte kahvaltısını yapan Başkan Ulusoy esnafın sorunlarını dinledi.Başkan Ulusoy: ”Bugün ziyaretlerimize sanayi sitesi esnaf kardeşlerimizle kahvaltı yaparak başladık. Bizi sofralarına davet ettikleri ve misafirperverlikleri için sanayi sitesi esnafımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy, esnafla kahvaltısının ardından Kum Mahallesi’nde mezarlık yolu çakıllama çalışmalarını yerinde inceledi.

Ali UlusoyTürkiyeBurdurAğlasun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.