BAŞKAN ULUSOY KADINLAR GÜNÜNDE EMEKÇİ KADINLARI UNUTMADI

Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy pazarı gezerek kadınlara hediye verdi. Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy Burdur'un Ağlasun ilçe pazarında çalışan emekçi Kadınları ziyaret ederek, tek tek hediye verdi ve 8 Mart Kadınlar Gününü kutladılar.

Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy pazarı gezerek kadınlara hediye verdi. Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy Burdur’un Ağlasun ilçe pazarında çalışan emekçi Kadınları ziyaret ederek, tek tek hediye verdi ve 8 Mart Kadınlar Gününü kutladılar.

Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy: “Elbette ki kadının hakkını bir güne sığdırmak mümkün değildir. Özellikle bizim topraklarımızda, bizim kültürümüzde kadın; hem toplumun, hem de ailenin temelidir. O; mübarek elleriyle, şefkatiyle, merhametiyle bir anne olarak, bir eş olarak ya da bir evlat olarak evini çekip çevirdiği kadar, toplumu şekillendirmiş, toplumu iyiliğe dönüştürmüş, ülkeye istikamet çizmiş kutsal bir varlıktır. Biliriz ki kadın mutlu olduğu sürece içinde yaşadığı toplumu mutlu etmiştir. Kadın huzurlu olduğu sürece, toplumu, huzurun merkezi haline getirmiştir. Kadın umut içindeyse o toplum geleceğine umutla bakmıştır. Ve kadın ışık olduğu sürece toplum, o ışığın aydınlığında yürüyebilmiştir. Türk Kadınının saygın katkılarını bir kez daha şükranla ifade ediyor, her zaman ve her ortamda bizlere desteklerini esirgemeyen, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız sunan;sevginin, şefkatin ve özverinin simgesi olan kadınlarımıza başarı, mutluluk ve sağlık dileyerek ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Ali UlusoyKADINLAR GÜNÜEMEKÇİ KADINLARTürkiyeBurdurAğlasun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.