Başkan Ümit Alagöz'den hakkındaki iftiralara net yanıt

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, iftira ve rüşvet iddialarına karşı çıkarak mal varlığını kamuoyuyla paylaştı. Alagöz'ün ailesinden miras kalan arsa ve maddi durumuyla ilgili detaylar burada!

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, hakkında çıkan iftiralara cevap vermek için şahsına ve eşine ait mal varlığını kamuoyuyla paylaştı. Yapılan açıklamada, Alagöz'ün eşinin sadece annesinden miras kalan bir arsaya sahip olduğu belirtildi. Alagöz, kayınvalidesinin diğer çocuklarına da aynı şekilde arsa verdiğini vurguladı.

Maddi konularda her zaman ailesinin yanında olduğunu belirten Alagöz, "Rabbim anneme ve babama uzun ömürler versin. Maddi konularda her daim yanımda oldular. Olmaya da devam ediyorlar." dedi.

Kendisiyle ilgili rüşvet iddialarına da yanıt veren Alagöz, "Şahsım ile ilgili 1 delikli kuruşun tenezzül edildiğine dair bir ispat olması halinde dün söylediğim gibi bugünde söz veriyorum kendimi asarım." ifadelerini kullandı.

Alagöz, Pazartesi günü annesinin, babasının ve kardeşinin de mal varlığını açıklayacağını sözlerine ekledi.

Ümit AlagöziftirayanıtTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.