Başkan Ümit Alagöz'den 'hükümet istifa' sloganlarına sert açıklama

Süper Lig'de oynanan bazı müsabakalarda 'hükümet istifa' sloganı sonrasında Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz açıklamada bulundu.

Süper Lig'de oynanan bazı müsabakalarda 'hükümet istifa' sloganı sonrasında Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz açıklamada bulundu.
Fanatik bir Beşiktaş taraftarı olduğunu belirten Belediye Başkanı Ümit Alagöz, “Süper Lig de oynanan bazı müsabakalarda tribünlerdeki bir gurup taraftarın, muhtemelen kulüp başkan ve yöneticileri tarafından da desteklenerek “hükümet istifa” sloganı attırılması hiç yakışık almamış hatta malum çevrelerce sergilenen hain oyunun yeni bir perdesi olarak önümüze çıkmıştır." dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin yaşanan hadise üzerine istifa ettiğini vurgulayan Başkan Ümit Alagöz, “Bugün Süper Lig de oynanan bazı müsabakalarda tribünlerdeki bir gurup taraftarın, muhtemelen kulüp başkan ve yöneticileri tarafından da desteklenerek “hükümet istifa” sloganı attırılması hiç yakışık almamış hatta malum çevrelerce sergilenen hain oyunun yeni bir perdesi olarak önümüze çıkmıştır.

İyi bir Beşiktaş taraftarı olması ile bilinen Sayın Genel Başkanımız DR. Devlet Bahçeli beyefendi bu durum karşısında Devlet adamlığı duruşu gereği Beşiktaş JK. üyeliğinden istifa etmiştir. Fanatik bir Beşiktaş taraftarı olarak bende tribünlerdeki ezberletilmiş bu azınlığı kınıyor, Kulüp Başkan ve yönetimlerinin bu ahlaksız oyundan derhal vazgeçmesini ve gerekli önlemleri almasını diliyorum. Saygılarımla” ifadelerine yer verdi.

Ümit AlagözTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.