Başkan Ümit Alagöz'e Büyük Destek: 1000 Kişinin Üzerinde Katılımla Coşkuyla Karşılandı!

Tefenni Belediye Başkanı ve belediye başkan adayı Ümit Alagöz, dün akşam düzenlenen aday tanıtım toplantısına 1000 kişinin üzerinde katılımla büyük bir coşku yaşandığını açıkladı. Alagöz, hemşerilerine teşekkürlerini sundu.

Tefenni Belediye Başkanı ve belediye başkan adayı Ümit Alagöz, dün akşam saat 19:30'da gerçekleştirdikleri aday tanıtım toplantısını büyük bir coşkuyla kutlayarak, katılımın 1000 kişinin üzerinde olduğunu belirtti. Alagöz, yaptığı açıklamada hemşerilerinin gösterdiği yoğun ilgi ve destanı katılım için teşekkürlerini dile getirdi.

"Dün akşam Tefenni'mizin soğuk havasına ve geç saatlere rağmen gerçekleştirdiğimiz aday tanıtım toplantısını, kıymetli hemşerilerimizin 1000 kişinin üzerindeki katılımıyla muazzam bir mitinge dönüştürdük. Her zamanki gibi Tefenni, bizi bağrına basarak sevgisi ve destekleriyle adeta bir tarih yazdı. Evladına sahip çıkan, kadirşinas hemşerilerime şahsım ve yol arkadaşlarım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullanan Alagöz, topluluğun soğuk havaya ve geç saatlere aldırmadan gösterdiği bu ilginin kendilerini onurlandırdığını vurguladı.

Ümit Alagöz, hemşerilerine duyduğu minnettarlıkla, "Bu birliktelik ve sevgiyle Tefenni'yi daha ileriye taşıma azmimizi pekiştirdiniz. Bu destekle birlikte, daha güzel ve huzurlu bir Tefenni için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Katılım sağlayan tüm hemşerilerime içtenlikle teşekkür eder, saygılar sunarım." açıklamasında bulundu.

Ümit AlagözBurdur Belediye Başkan AdayıkutlamaTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.