Başkan Ümit Alagöz: Karşılıksız Yardımla Toplumsal Vicdanımızı Güçlendiriyoruz

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, yoksullara yönelik yapılan karşılıksız yardımların insanları en çok mutlu eden şey olduğunu vurgulayarak, toplumsal vicdanın canlılığına olan katkılarına dikkat çekti.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, yoksullara yönelik yapılan karşılıksız yardımların insanları en çok mutlu eden şey olduğunu vurgulayarak, toplumsal vicdanın canlılığına olan katkılarına dikkat çekti. Başkan Alagöz, yaptığı açıklamada; İnsanları en çok mutlu eden şey karşılıksız yardımdır. Yoksullara yardım etmek, toplumsal vicdanın canlılığına işarettir. Vicdanının sesine kulak veren hayırsever insanlarımız sayesinde Türkiye bu gün, dünyaya yardım edebilecek duruma gelmiştir.

Kimimizin imkânı, kimimizin vakti, kimimizin muhabbeti, kimimizin de çok kıymetli becerileri vardır. Sadece “Maddi imkânı olan kişiler yardım edebilir” fikrinden kurtulup bunların hepsini paylaşırsak yoksulluğun bir şekilde önüne geçebiliriz.
Yoksulluğa dur demek adına topyekûn seferber olunması gerektiği inancı ile toplumumuzda var olan yardımlaşma ve dayanışma bilincinin daha da artması temennisiyle Yoksullarla Dayanışma Haftasını kutlar, sevgi ve saygılar sunarım. ifadelerini kullandı

 

tefenni belediyesison dakikaÜmit AlagözyardımlaşmaTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.