Başkan Ümit Alagöz, pelet makinası imalatının tamamlandığını duyurdu

Burdur'un Tefenni ilçesinde Başkan Ümit Alagöz'ün talimatıyla üretimine başlanılan Rediktörlü Pelet Pres makinası imalatı tamamlandı.

Burdur'un Tefenni ilçesinde Başkan Ümit Alagöz'ün talimatıyla üretimine başlanılan Rediktörlü Pelet Pres makinası imalatı tamamlandı.

Haftalardır makinanın yapımı için üzerinde çalıştıklarını belirten Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, " Muadillerinin yarı maliyetine tamamladığımız makinamız tesisimizde yerini almış ve çalışmaya başlamıştır. " dedi.

Müjdeyi duyuran Belediye Başkanı Ümit Alagöz yaptığı açıklamada, " Haftalardır üzerinde çalıştığımız tamamen kendi üretimimiz olan Redüktörlü Pelet Pres makinası imalatımız bugün itibariyle tamamlanmıştır.
Muadillerinin yarı maliyetine tamamladığımız makinamız tesisimizde yerini almış ve çalışmaya başlamıştır.
Torna işlemlerinin tamamında zekası ve becerileriyle bizlere destek olan değerli kardeşim AYYILDIZ TORNA Ramazan Dağdeviren’e de teşekkürlerimi bir borç bilirim.
Kendi kendine yetebilen Belediye sloganımız bundan sonrada farklı yerli makina imalatlarımız ile devam edecektir. Her şey Tefenni için. " ifadelerini kullandı.

Tefenni Pelet PresTefenni BelediyesiÜmit AlagözTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.