Başkan Ümit Alagöz Umrecileri Uğurladı

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçesinde 2020 yılı Umre yolcuları için, Tefenni Müftülüğü tarafından tertip edilen Umrecileri kutsal topraklara uğurlama programına katıldı. Başkan Ümit Alagöz, İlçe Müftüsü Ünal ÇOLAK ve çok sayıda vatandaşın katıldığı uğurlama töreni …

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçesinde 2020 yılı Umre yolcuları için, Tefenni Müftülüğü tarafından tertip edilen Umrecileri kutsal topraklara uğurlama programına katıldı.

Başkan Ümit Alagöz, İlçe Müftüsü  Ünal ÇOLAK ve çok sayıda vatandaşın katıldığı uğurlama töreni yapıldı. Törende yeni İlçe Müftüsü  Ünal ÇOLAK  tarafından okunan dualar eşliğinde vatandaşların heyecanına paylaşan Başkan Ümit Alagöz: “Rabbim ibadetlerini kabul eylesin, sağ salim o mübarek beldelere varıp, tekrar sevdiklerine kavuşmalarını nasip eylesin inşallah” diyerek dua etti.

Sivas’ın Gölova ilçesinden,  Tefenni İlçe Müftülüğüne atanan  Tefenni Müftüsüne de iyi dileklerini  ileten Başkan Alagöz “Ünal ÇOLAK bey’e de yeni görevinin, hem kendisine hem de İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Ümit AlagözTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.