Başkan Ümit Uysal, büyükşehir için aday adaylığını duyurdu

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Antalya'nın sevilen isimlerinden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Antalya Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için heyecan verici bir adım attı. Uysal'ın, Muratpaşa başta olmak üzere Antalya genelindeki başarılı yönetimi ve halkla iç içe yönetim anlayışıyla elde ettiği başarılar, vatandaşların beğenisini kazandı.

Başkan Ümit Uysal'ın liderliğindeki Muratpaşa Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşlara yönelik bir dizi sosyal projeyi hayata geçirerek, şehre önemli katkılarda bulundu. Vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştıran ve yaşam kalitesini artıran projeler, Uysal'ın liderliğindeki belediye etkili ve duyarlı bir yönetim sergiledi.

Uysal'ın ismi özellikle Muratpaşa ilçesinde bir dönem adeta bir marka haline gelmiş durumda. Halkın güvenini kazanan ve sevilen bir lider olarak tanımlanan Uysal, şimdi de Antalya Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için önemli bir adım attı.

Başkan Ümit Uysal, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı İçin Başvuruda Bulundu

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinin Belediye Başkanı Ümit Uysal, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Başvuru sonrasında yaptığı açıklamada, Kınık'tan Kaledran'a, Tahtalı'dan Akdağlar'a, Gidengelmez'den Eynif Ovası'na, Köprüçay'dan Alara'ya kadar Antalya'nın 19 ilçesinde yaşayan değerli komşularına seslenen Başkan Uysal, şu ifadeleri kullandı:

"Sizlerden aldığım güç ve teşvikle Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı aday adaylığı için başvuruda bulundum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Her şey milletimiz için, her şey Antalya'mız için, her şey daha iyisi için. Sevgi ve saygılarımla..."

Ümit Uysalbelediye başkanı aday adayıTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.