BAŞKAN ÜNAL: ALT YAPI OLMADAN ÜST YAPI OLMAZ

BUCAK BELEDİYESİNDEN 11 KM İÇME SUYU HATTI ÇALIŞMASI

BUCAK BELEDİYESİNDEN 11 KM İÇME SUYU HATTI ÇALIŞMASI

Bucak Belediyesinin alt yapı hamlesi devam ediyor. Bucak Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde içme suyu ana hat döşeme çalışmalarına Konak Mahallesinde devam ediliyor. Başkan Emrullah Ünal’ın göreve gelmesinin ardından alt yapı çalışmalarını hızlandıran Bucak Belediyesi ekipleri İçme Suyu çalışmaları kapsamında yaklaşık 11 km içme suyu hattı döşedi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, yaptığı açıklamada, “Alt yapı olmadan üst yapı olmaz mottosu çevresinde hareket ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne yaklaşık 11 km içme suyu hattı çalışması gerçekleştirdik. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz kent genelinde bir taraftan yeni içme su hatları döşerken diğer yandan da  var olan ancak devamlı arıza arz eden içme suyu hatlarını da yeniliyor. Böylece kayıp-kaçağı da engellemiş oluyoruz. Her şey vatandaşlarımız, herşey Bucak için. Altyapı yatırımlarımız artarak devam edecek.” dedi.

bucak belediyesiEmrullah Ünalalt yapıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.