BAŞKAN ÜNAL BUCAK SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SALEP İKRAM ETTİ

Belediye Başkanı Ünal’ hastanede sağlık çalışanlarına salep ikram etti.

Belediye Başkanı Ünal’ hastanede sağlık çalışanlarına salep ikram etti

Corona Virüs tehdidine karşı 24 saat mücadele eden sağlık çalışanlarına destek için balkonlarda alkış tutarken, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Bucak Devlet Hastanesinde tüm sağlık çalışanlarına meşhur Bucak Salebi ikram etti.

Coronavirüs vakası (Covid-19) vakaları artarken, salgınla mücadele eden sağlık çalışanlarına destek amacıyla Sağlık Bakan Fahrettin Koca paylaşımında, “Alkışlayalım! Ne kadar alkışlasak azdır! Dün akşamdan itibaren her akşam saat 21’de alkışlama çağrısı yapılmıştı. Ülke genelinde Bakan Koca’nın çağrısına duyarlılık göstererek destek verilirken, Bucak ilçesinde Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal sağlık çalışanlarına hem moral, hem motivasyon açısından destek olabilmek için Bucak Devlet Hastanesinde doktorlara ve tüm sağlık çalışanlarına meşhur Bucak Salebi ikram etti. Hastanede yapılan Bucak salebi tüm sağlık çalışanlarına ikram edildi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Sağlık Bakanının çağrısına uymamak mümkün değil, dünyayı sarsan koronavirüs belasına karşı sağlık çalışanlarımız gecesini gündüzüne katarak, bizlerin hayatları için kendi canlarını riske atıyorlar. Sağlık çalışanlarımızın hepsini gönülden alkışlarken, bu soğuk gecede ilçemizin meşhur Bucak Selebini ikram etmekten mutluluk duyuyoruz” dedi

Bucak Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Bilal Tanrıtanır ise salgın hastalık koronavirüsü ile mücadele içerisinde olduklarını bütün sağlık çalışanlarının motivasyona ihtiyacı olduğunu, Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür etti.

Coronavirüsburdur coronavirüsSALEP İKRAMIEmrullah ÜnalTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.