Başkan Ünal Dezenfekte Çalışmalarına Hız Verdi

Burdur'un Bucak İlçesi'nde dezenfekte çalışmaları ilk günkü gibi devam ediyor.

Bucak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin rutin olarak sürdürdüğü çalışmalarda belediye ekipleri son olarak Bucak halkının yoğun olarak kullandığı şehir içi halk otobüslerinde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Bütün halk otobüslerinde ilaçlama yapılarak kullanıma hazır hale getirildi. Şoförler ve kent halkı Bucak Belediyesinin Korona virüs önlemleri kapsamında yürüttüğü çalışmaların kendi sağlıkları için oldukça önemli olduğunu belirterek Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'a ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Bucak Belediyesi olarak tedbirlerimizi en üst seviyede tutuyoruz. Halkımızın içi rahat olsun, biz onların sağlığı için ne gerekiyorsa yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Bütün vatandaşlarımıza hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymalarını tavsiye ediyoruz. Belediyemiz kent halkının sağlığı için zaman mefhumu gözetmeden çalışmalarını gerçekleştirmeye devam edecektir” dedi.

dezenfekte çalışmalarıCoronavirüsburdur coronavirüsTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.