BAŞKAN ÜNAL GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Ramazan ayında mahalle mahalle, sokak sokak gezerek 11 ayın sultanı Ramazan’ın bereketini Bucaklılarla birlikte paylaşıyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Ramazan ayında mahalle mahalle, sokak sokak gezerek 11 ayın sultanı Ramazan’ın bereketini Bucaklılarla birlikte paylaşıyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına dikkat ederek mahalle ziyaretleri yapan Başkan Emrullah, vatandaşlarla hasbihal ediyor. Maske, kolonya ve ıslak mendilden oluşan hijyen paketi ile erzak ve gıda yardımı yapıyor.

Sokak Gezilerinde Maske, Kolonya, Islak Mendil ile birlikte Erzak ve Gıda Dağıtımları devam ediyor.
Bucak Belediyesi tarafından her akşam olduğu gibi 16 Mayıs günü de ihtiyaç sahibi kişilere sıcak yemek dağıtımı yapılırken, erzak ve gıda yardımları da tüm hızıyla devam ediyor. Ramazan Ayı’nın anlamı doğrultusunda yardımlarını sürdüren, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal her akşam farklı bir mahallede sokak gezileriyle aileleri ziyaret etmeye devam ediyor ve sorunlarını dinliyor. Başkan Emrullah Ünal, gittiği her mahallede ziyaret esnasında vatandaşlara maske ve kolonya dağıtımını da sürdürüyor.

Vatandaşlarla Sohbet Edip Talep ve Sorunlarını Dinlerken Sosyal Mesafeye de Dikkat Ediyor.
16 Mayıs günü ziyaret ettiği mahallede esnaf ve vatandaşları ziyaretlerini sürdürerek onların sorunlarını dinleyen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına uygun hareket ederek mahalle sakinleriyle hasbihal ediyor. Ramazan çadırının Korona Virüs salgını nedeniyle kurulamamasından dolayı vatandaşlarla gönül bağını koparmak istemeyen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, mahalle mahalle, sokak sokak gezerek Bucaklılarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Bucak BelediyesiEmrullah ÜnalTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.