BAŞKAN ÜNAL: GÜÇLÜ ALTYAPI İÇİN ARALIKSIZ ÇALIŞIYORUZ

Bucak Belediyesi kentin geleceği adına alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Bucak Belediyesi kentin geleceği adına alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Emrullah Ünal’ın göreve gelişinin ardından Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşık 5 km kanalizasyon hattı döşendi.

Başkan Emrullah Ünal yaptığı açıklamada Bucak genelinde yeni imar açılan yerler ile sürekli olarak tıkanan ve ekonomik ömrünü tamamlamış ve bazı bölgelerde kırılmalar olan kanalizasyon hatlarını yeniliyoruz. Bu çerçevede Onaç Mahallesi, Mehmet Akif Mahallesi, Yunus Emre Mahallesi, Alaattin Mahallesi, Mimar Sinan Mahallesi, Çamlıca Mahallesi ve Sanayi Mahallelerinde kanalizasyon hatlarını yeniledik” dedi.

Bucak’ın altyapısına önemli yatırımlar yaptığını belirten Belediye Başkanı Ünal; “Göreve gelir gelmez kent için belki de yapılması çok zor olan, çok büyük cesaret isteyen yatırımların başında gelen altyapıdan işe başladık. Çünkü altyapı çalışmaları bittikten sonra bir kenti güzelleştirmek, o kentin üst yapısına yatırım yapmak kolaydır. Önemli olan altyapıyı değiştirebilmektir. Bizler ilçemizin geleceğini yaptığımız yatırımlar ile garanti altına alıyoruz. Altyapı yatırımlarımız bittiğinde daha modern bir kentte, altyapı, su sorunun olmadığı bir ilçede yaşamımızı sürdüreceğiz. Bucak halkı her şeyin en güzeline, en iyisine layıktır ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

bucak belediyesiEmrullah ÜnalTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.