Başkan Ünal, Karayvatlar Mahallesinde Halkla Buluştu

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Karayvatlar Mahallesini ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi ve mahalledeki gelişmeleri yakından inceledi

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Karayvatlar Mahallesini ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi ve mahalledeki gelişmeleri yakından inceledi. Başkan Ünal'ın ziyareti, mahalleli tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Karayvatlar Mahallesi sakinleri, Başkan Ünal'ın ziyaretinin, mahallelerine verdiği önemi ve ilgiyi bir kez daha gösterdiğini belirttiler. Ziyaret sırasında mahalle sakinleriyle bire bir görüşen Başkan Ünal, onların taleplerini dinledi.

Karayvatlar mahallesi ziyaretinden sonra paylaşım yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal;' Karayvatlar Mahallesi'nin kendileri için önemli olduğunu vurgulayarak, "Biz, güzel ve güçlü bir aileyiz. Mahallemizdeki her bir bireyin görüşü bizim için değerlidir. Birlikte çalışarak, mahallemizi daha da güzelleştireceğiz" dedi.

Karayvatlar MahallesiziyaretEmrullah ÜnalTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.