Başkan Ünal sorunları bir bir çözüyor; Bucak'a hayırlı olsun

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Burdur'un Bucak ilçesinde Barbaros Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi çalışmaları hakkında açıklamada bulundu.

Burdur'un Bucak ilçesinde Barbaros Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi projesinde çalışmalar başladı.

Çalışmaların başlamasının ardından belediye tarafından yer tahsisinin yapıldığını belirten Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, "Sorunları bir bir çözmeye devam ediyoruz. İhalesi yapılan Barbaros Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi projesinde çalışmalar başladı." dedi.

Destek veren herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Emrullah Ünal, " Sorunları bir bir çözmeye devam ediyoruz. Kentimizin batısında bir sağlık ocağının olmaması nedeniyle vatandaşlarımız zor durumda kalıyordu. Belediyemiz tarafından Barbaros Mahallemizde yer tahsisi yapılan 3274 m2 yüz ölçümlü taşınmaz üzerine 4 Aile Hekimliği Birimi içeren ASM + 112 ASHİ Projemizin ihalesi yapılarak Müteahhit firma tarafından çalışmalara başlandı. Desteklerinden dolayı Sağlık Bakanımıza, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Bucak Aile Sağlığı MerkeziEmrullah Ünal açıklamaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.