Başkan Yiğit ve Yönetiminden Bucak'ta ziyaret programı

Bucak Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Enver Yiğit, yönetimiyle beraber Burdur'un Bucak ilçesine ziyarette bulundu.

Bucak Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Enver Yiğit, yönetimiyle beraber Burdur'un Bucak ilçesine ziyarette bulundu.

Bucak ilçesi ziyaretinde  Bucak Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Enver Yiğit'e, Başkan Yardımcısı Mehmet Harun Topay, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Coşkun, Fatma Erdem Tuncay ve Mustafa Koca eşlik etti.

Bucak Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Enver Yiğit beraberindeki heyetle birlikte Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Kanal 15 ve NNC Haber'i ziyaret etti. 

Ziyaretlerin ardından Bucak Hafızlık Kur’an Kursu Külliyesinin temel atma törenine de katıldılar.

Bucak tanıtım günü ve eğlencesi programı düzenleneceğini belirten Başkan Enver Yiğit, ziyaretlerde 16 Ekim'de düzenlenecek olan Bucak tanıtım günü ve eğlencesi programı istişaresini yaptıklarını söyledi.

Bucak Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma DerneğiEnver YiğitTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.