BAŞKAN YURDASİPER ÇOCUKLARI GÜLÜMSETTİ

Burdur’un Çavdır İlçesine bağlı Söğüt Kasabasında 23 Nisan çoşkulu geçti.

Burdur’un Çavdır İlçesine bağlı Söğüt Kasabasında 23 Nisan çoşkulu geçti.

Covid-19 salgınına karşı önlemler alınan Türkiye’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı evlerde kutlanıyor. Bu akşam saat 21:00’da tüm Türkiye’de İstiklal Marşı okunacak. Bu vesile ile herkesin bayrağı olsun çoşkuyla sallasın bayram havasını yaşasın diye Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, bir elinde bayrak bir elinde balon çikolatalar ile çocukların evlerini gezerek tek tek dağıttı.

Çocukların evlerini tek tek gezerek gönüllerini alan Başkan Yurdasiper, Bu bayram çocukların bayramı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamaları, o çoşkuyu heyecanı yaşamaları için bizler de elimizden geleni yapıyoruz. Bu bizim onlara borcumuz bugünün minikleri geleceğin büyüklerine bu anları yaşatalım ki onlar da kendi küçüklerine yaşatsın bu heyecan hiç bitmesin istiyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyorum ifadelerini kullandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramısöğüt kasabasıTürkiyeBurdurÇavdır

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.