BAŞKANDAN ÜCRETSİZ SALDA KAYAK MERKEZİNE OTOBÜS SEFERİ

Burdur Karamanlı'dan Salda Kayak Merkezi için küçük ama etkili adım atılıyor. Karamanlı'nın Başarılı belediye başkanı Fatih Selimoğlu hem ilçe halkının gönlünü alacak, hem de Salda Kayak Merkezinin ziyaretçi trafiğini artıracak bir girişime adım atıyor.

Burdur Karamanlı’dan Salda Kayak Merkezi için küçük ama etkili adım atılıyor. Karamanlı’nın Başarılı belediye başkanı Fatih Selimoğlu hem ilçe halkının gönlünü alacak, hem de Salda Kayak Merkezinin ziyaretçi trafiğini artıracak bir girişime adım atıyor. Başkan Selimoğlu Salda Kayak Merkezine PAZAR günleri Karamanlı’dan ücretsiz araç kaldıracak. Salda Kayak Merkezi turizmine bizimde bir katkımız olsun diyen Başkan Selimoğlu ulaşım imkanı olmayan tüm vatandaşlar için ücretsiz ulaşım sağlayacaklarını açıkladı.

BAŞKAN SELİMOĞLU “Salda Kayak Merkezine Ulaşım imkanı olmayan vatandaşlarımızın Ücretsiz olarak ulaşımını sağlayacağız Hem Turizme katkı sağlayacak hemde vatandaşımıza ulaşım imkanı sağlamış olacağı Otobüsümüz Belediyemiz önünden hareket edecektir”Dedi.

HALKA HİZMET HAKKA HİZMETDİR

Fatih SelimoğluSALDA KAYAK MERKEZİTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.