Başkaya: Elmalı’ya da doktor kadrosu açıldı

AK PARTİ Elmalı İlçe Başkanı Mustafa Başkaya, Elmalı’ya da doktor kadrosunun açıldığını söyledi.

AK PARTİ Elmalı İlçe Başkanı Mustafa Başkaya, Finike’ye 11 yeni doktor atandığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ve sadece kadro açıldığını atama beklendiğini söyledi. Başkaya, Elmalı Devlet Hastanesi için de yeni doktor kadrosu açıldığını ve atama beklendiğini ifade etti.

Başkan Başkaya, “Ellere var da neden bize yok?” haberimiz üzerine bir açıklama yaptı. Açıklamasında Elmalı Devlet Hastanesi’nin eksikliklerini gidermek için her türlü girişimlerde bulunduklarını ifade eden Başkaya, eksik doktorlar için kadro açıldığını söyledi.

Başkaya, Elmalı Devlet Hastanesi için açılan kadroları ise şu şekilde sıraladı: Kadın Hastalıkları ve Doğum, Ortopedi ve Travmotoloji, Genel Cerrahi, Tabiplik, Fizik Tedavi (Sağlık Teknikeri), Anestezi (Sağlık Teknikeri), Tıbbi Sekreterlik (Sağlık Teknikeri), Ortopedi (Sağlık Teknikeri), Laboratuvar (Sağlık Teknikeri), Hemşire (5), Ebelik (5), Fizyoterapist, Eczacı.

AK Parti Elmalı İlçe Başkanı Mustafa Başkaya, “Amacımız Elmalı Devlet Hastanesi’nin eksiksiz hizmet vermesini sağlamaktır” diye konuştu.

elmalıgündem

AK PARTİMustafa Başkayadoktor kadrosuElmalı Devlet HastanesiTürkiyeAntalyaElmalı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.