Başpehlivan Ali Gürbüz Oldu

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Burdur Belediyesi 2. Yağlı Pehlivan Güreşleri, Serenler Oteli Çim Sahasında yapıldı.

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Burdur Belediyesi 2. Yağlı Pehlivan Güreşleri, Serenler Oteli Çim Sahasında yapıldı.

Burdur Belediyesi 2. Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yanı sıra çok sayıda Belediye Başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkan, yöneticileri ve Siyasi Partilerin il ve ilçe başkanları da katıldılar. Kırkpınar Başpehlivanları, milli sporcular ve Türkiye genelindeki birçok sporcunun güreştiği Burdur Belediyesi 2. Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne, sporseverlerde yoğun ilgi gösterdi. Ata sporuna sahip çıkan sporseverler ve yağlı güreş pehlivanları’ güreş müsabakalarının gerçekleşeceği çayıra sığmadı.

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ

İki Antalyalı başpehlivan, tezahüratlar eşliğinde çıktıkları çayırda final öncesi önce yağlandı, ardından da peşrevleriyle seyirciyi selamladı.

2. Burdur Yağlı Güreşleri’nin başpehlivanı, rakibi Orhan Okulu’yu finalde yenen Ali Gürbüz oldu.

Burdur Yağlı Pehlivan Güreşleribaşpehlivan ali gürbüzTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.