Batı Burdur OSB için 8,5 Milyon TL’lik kredi desteği! Başkan Yücel’den Milletvekili Korkmaz’a teşekkür

Burdur’un Çavdır ilçesinde kurulması planlanan Batı Burdur Organize Sanayi Bölgesi için önemli bir finansman adımı atıldı.

Burdur’un Çavdır ilçesinde kurulması planlanan Batı Burdur Organize Sanayi Bölgesi için önemli bir finansman adımı atıldı. Çavdır Belediyesi’nin 8 milyon 500 bin TL’lik kurucu ortak katılım payının İLBANK A.Ş. tarafından kredilendirilmesi sürecindeki destekleri nedeniyle Belediye Başkanı Ali Okan Yücel, Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz’a teşekkür etti.

Çavdır Belediye Başkanı Uzm. Ecz. Ali Okan Yücel, Batı Burdur Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş sürecine ilişkin açıklamada bulundu.
Çavdır’da kurulacak Batı Burdur Organize Sanayi Bölgesi’nin kurucu ortaklarından biri olan Çavdır Belediyesi’nin katılım payının 8 milyon 500 bin TL olduğunu belirten Başkan Yücel, söz konusu tutarın İLBANK A.Ş. tarafından kredilendirilmesi sürecinde önemli bir gelişme yaşandığını duyurdu.

Başkan Yücel’den Adem Korkmaz’a teşekkür

Kredilendirme sürecinde destek sağlayan Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz’a teşekkür eden Başkan Ali Okan Yücel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Çavdır’da kurulacak olan Batı Burdur Organize Sanayi Bölgesi’nin kurucu ortağı olan Belediyemizin katılım payı olan 8.500.000 TL’nin İLBANK A.Ş. tarafından kredilendirilmesi sürecinde yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Adem Korkmaz’a ilçemiz ve belediyemiz adına teşekkürlerimizi sunarız.”
Batı Burdur Organize Sanayi Bölgesi’nin hayata geçirilmesiyle birlikte Çavdır ve Batı Burdur ilçelerinde sanayi yatırımlarının ve istihdam olanaklarının artırılması hedefleniyor.

Batı Burdur Organize Sanayi BölgesiÇavdır BelediyesiAli Okan YücelTürkiyeBurdurÇavdır

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.