BBP Bucak Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bucak İlçe Başkanı Abdurrahman Sarı, düzenlenen basın toplantısında partisinin Bucak Belediye Başkan adayını açıkladı. Başkan Abdurrahman Sarı yaptığı açıklamada

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bucak İlçe Başkanı Abdurrahman Sarı, düzenlenen basın toplantısında partisinin Bucak Belediye Başkan adayını açıkladı.

Başkan Abdurrahman Sarı yaptığı açıklamada “Belediye Başkanları şehrül emindir,şehirlerin güvenilir insanlarıdır.Biz Tekten Yılmaz kardeşimizin müracaatını değerlendirdik ve kendisinin memleketimize hakkıyla hizmet edebilecek bir yapıya sahip olduğunu gördük.BBP olarak Bucak Belediye Başkan adayımız olmasına karar verdik. Tekten Yılmaz’ın Bucak’ımıza yapacak olduğu hizmet ve gayretlerde hep yanında ve yardımında olacağımızdan hem kendisi hem de hemşehrilerimiz emin olsun.Adayımız ilçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Abdurrahman Sarıbasın toplantısıBucak Belediye Başkan adayıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.