BBP Burdur Merkez ilçe başkanı Havva Ercan oldu

Büyük Birlik Partisi, uzun süredir teşkilatı bulunmayan Burdur Merkez İlçesi için Havva Ercan'ı ilçe başkanı olarak atadı.

Büyük Birlik Partisi Burdur Merkez İlçe Başkanlığı görevine Havva Ercan getirildi.

Uzun süredir Burdur Merkez İlçesinde teşkilatı bulunmayan Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığı görevine Havva Ercan’ı getirdi. Ercan kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür ederek “Şehit başkanım Sayın Muhsin Yazıcıoğlu’nun çıkmış olduğu bu kutlu yolda beraber yürümekten onur ve şeref duyarım” dedi.

BBP Burdur Merkez İlçe Başkanı Havva Ercan gazetemize yaptığı açıklamada, “ Tüm dava arkadaşlarımı BBP çatısı altında tek yürek olarak şahsımla birlikte yol yürümeye davet ediyorum. Bana bu görevi layık gören Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’ye şükranlarımı sunuyorum. Burdur Merkez İlçemizde en kısa sürede teşkilatlanarak partimizi en iyi yerlere getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Havva ErcanBBPBBP BurdurTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.