Belediye İş Burdur Şubesinden depremzedeler için bağış kampanyası

Yaşanan deprem felaketinin ardından Belediye İş Burdur Şubesi sendika üyeleri depremzedeler için bağış yaptılar.

Yaşanan deprem felaketinin ardından Belediye İş Burdur Şubesi sendika üyeleri depremzedeler için bağış yaptılar.
Kahramanmaraş merkezli ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan depremlerin ardından Burdur, bölgeye yardım için seferber olurken, Belediye İş Burdur Şubesi sendika üyeleri de nakdi bağış kampanyası başlattı. Kampanya ile Burdur Belediyesinde çalışan personel tarafından toplanan yardımlar, Belediye İş Burdur Şube Başkanı Mehmet Ferit Çelikbaş tarafından Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Erslan'a teslim edildi.
Başkan Mehmet Ferit Çelikbaş tarafından yapılan açıklamada, " Belediye Personellerimize çağrıda bulunmuştuk. Açtığımız kampanya sonucunda depremzede vatandaşlarımız için yardım topladık. Bu anlamlı bağışlarından dolayı sendika üyelerimize teşekkür ediyorum. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Milletimize bir daha böyle bir acı göstermesin Belediye İş Sendikası olarak, bütün gücümüzle milletimizin yanındayız” denildi.

Belediye iş Burdur şubesiFerit Çelikbaşdepremzede yardımıTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.