BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE YARDIM GÖRÜŞÜLDÜ

Belediye meclis toplantısı Bucak Belediyesi toplantı salonunda 3 Mart 2020 Salı 14:30’da başladı. Toplantıya başlamadan önce İdlip’de şehit olan askerlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Belediye meclis toplantısı Bucak Belediyesi toplantı salonunda 3 Mart 2020 Salı 14:30’da başladı. Toplantıya başlamadan önce İdlip’de şehit olan askerlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Meclis toplantısına yoklamanın yapılması ve çoğunluğun sağlanması ile meclis görüşmeleri başladı. İlk olarak gündem maddeleri Belediye Meclis Üyesi İsmail Baştaş tarafından okundu ve gündem maddelerine geçildi.

Yağmur sularını kanalizasyon sistemine katanlar için uygulanacak ücretin belirlenmesi konusu görüşüldü. Bucak Belediyesi meclis kararı oy birliği kabul edilerek plan bütçe komisyonuna havale edildi. Su sayaçlarının Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen dosyalar görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi.

Bucak Belediyesi ücret tarifesinde evlendirme hizmetleri bölümü oy birliği ile yenilendi.

Amatör spor kulüplerine yardım yapılması konusunun görüşüldü. 2018 ve 2019 yılı amatör spor kulüplerine yapılan destekler görüşüldü ve 2020 yılı amatör spor kulüplerine verilecek olan destekler oylamaya sunuldu. Amatör spor kulüplerine verilecek olan yardımlar oy birliği ile kabul edildi.

Gündem maddelerinin Belediye meclis üyeleri tarafından tamamının görüşülüp tartışılmasının ardından Bucak Belediyesi Mart Ayı belediye meclis toplantısı sona erdi.

Bucak Belediye meclis toplantısıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.