Belediye’nin Parke Döşeme Çalışmasına Mahalle Sakinlerinden Tam Destek

Bucak Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor.

Bucak Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda ekipler başlattıkları parke döşeme işlemlerini Sanayi Mahallesinde sürdürüyor.

Bucak Belediyesi, mahallelerde yol yapım ve parke döşeme işlemlerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kış ayları öncesi çalışmalara hız verdi. Ekipler Sanayi Mahallesinde yapılan yol yapım çalışmalarının ardından kilitli parke döşeme işlemlerine başladı. Sanayi Mahallesi Gündoğdu Caddesi'nde bozuk olan yol artık yapılan çalışmalar sonrasında çok daha güzel bir hal alacak.

Bucak Belediyesinin sunduğu hizmetler takdir toplamaya devam ederken, Sanayi Mahallesi sakinleri de parke döşeme çalışmalarına destek vererek personele yardımcı oluyorlar. Mahalle sakinleri kolları sıvayıp parke döşeme işlemlerinin bir an evvel tamamlanması için personelle birlikte parke döşüyorlar.

Mahalle Muhtarı Gülizar Uğur, " Mahallemizin en önemli caddelerinden olan Gündoğdu Caddesi'nde yol çalışmasının tamamlanmasının ardından parke çalışmaları başladı. Belediye Başkanımız Emrullah Ünal'a, bu hususta bizlere yardımcı olduğu için çok teşekkür ediyorum. Mahalle sakinlerimize de belediye personeline yardım etmesi memnuniyetlerinin bir göstergesidir. Emeği geçen herkese teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Sanayi Mahallesi sakinleri, “Mahallemizde yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Yapılan çalışmalar göz önünde. Ben tekraren başta Belediye Başkanımız Emrullah Ünal olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 

bucak belediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.