Belediyenin 3.Petrol İstasyonu İçin Temel Atıldı

Bucak Belediyesi BELPAŞ A.Ş’ye ait üçüncü petrol istasyonunun temeli, bugün düzenlenen törenle atıldı.

Bucak Belediyesi BELPAŞ A.Ş’ye ait üçüncü petrol istasyonunun temeli, bugün düzenlenen törenle atıldı.

Şirlek mevkii Kocaaliler yolu üzerinde yapılacak olan akaryakıt istasyonu temel atma törenine Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Kocaaliler Belediye Başkanı Sebahattin Gökçe, Moil Genel Müdürü Ahmet Öztürk, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN ÜNAL: “3 AYDA TAMAMLANACAK”
Bucak Belediyesi BELPAŞ A.Ş tarafından açılacak olan yeni petrol istasyonu açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ Cami Mahallesinde Kocaaliler Yolu Üzerinde Moil, Milan Petrol A.Ş ile BELPAŞ A.Ş arasında bayilik anlaşması yapılan petrol istasyonu teknik yatırım olarak 390 bin dolara mal olacak ve üç ay içerisinde tamamlanacaktır” dedi.

KAYMAKAM TANRIKULU: “HAYIRLI OLSUN”
Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu ise yaptığı konuşmada belediyenin ilçemizde özellikle vatandaşların yararlanacağı kaliteli hizmet alanında kaliteli hizmet alabilecekleri bir alan tespit edilerek, petrol istasyonu için açılacak olan bu temel atma töreni herkese hayırlı olmasını temenni etti.

“BUCAK’A YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”Demirören Grubu Moil A.Ş Genel Müdürü Ahmet Öztürk ise yaptığı konuşmada “Demirören şirketler grubu temelleri 1950 yıllarında atılmış olup, yüzde yüz Türk sermayesidir. Bu günlere kadar gelen enerji, inşaat, gayrimenkul, eğitim ve medya sektöründe faaliyet göstermektedir. Faaliyette bulunduğumuz sektörde en kaliteli hizmeti sunarak , müşterileri memnun etmeyi ve çeşitli iş kollarına yatırımlar yaparak Türkiye Ekonomisine katkı sağlayıp, güçlenmeyi amaç edinmiştir” dedi.

Yapılan Konuşmaların ardından BELPAŞ A.Ş ile Moil A.Ş arasında yapılan protokol gereği Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Moil A.Ş Genel Müdürü Ahmet Öztürk ve katılımcılar tarafından temel atma töreni yapıldı.

Bucak Belediyesi BELPAŞ A.ŞPetrol İstasyonuTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.