BELPAŞ yakıt tankı bakımı ve temizliği yapıyor

Bucak Belediyesi, akaryakıt istasyonlarında bulunan yakıt tanklarının düzenli olarak bakım ve temizliğini yaptırarak, vatandaşların kaliteli ve güvenli akaryakıt almasını sağlıyor.

Bucak Belediyesi Akaryakıt İstasyonlarında Yakıt Tankı Bakımı ve Temizliği

Bucak Belediyesi, akaryakıt istasyonlarında bulunan yakıt tanklarının düzenli olarak bakım ve temizliğini yaptırıyor. Bu sayede, vatandaşların kaliteli ve güvenli akaryakıt almaları sağlanıyor.

Bucak Belediyesi Belpaş Petrolleri tarafından yapılan açıklamada, "Bucak Belediyesi Akaryakıt istasyonlarımızda düzenli periyotlarla yakıt tanklarının bakım ve temizliklerini yaptırıyoruz. Bucak Belediyesi Kalite güvencesiyle, Halkımızın hizmetindeyiz." denildi.

Bucak Belediyesi, akaryakıt istasyonlarında bulunan yakıt tanklarının bakım ve temizliğini, alanında uzman ve deneyimli firmalara yaptırıyor. Bu sayede, tankların en iyi şekilde temizlendiği ve bakımının yapıldığından emin olunuyor.

Bucak Belediyesi Belpaş Petrolleriyakıt tankıbakımtemizlikTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.