BEYOĞLU CAFE’DEN DUYARLI DAVRANIŞ

Bucak'ta yakın zamanda yepyeni bir isim ve çalışma prensibiyle açılan Beyoğlu İşletmesi, 1 günlük gelirini sokak hayvanlarına bağışlayarak Bucak'ta bir ilke imza attı.

Bucak’ta yakın zamanda yepyeni bir isim ve çalışma prensibiyle açılan Beyoğlu İşletmesi, 1 günlük gelirini sokak hayvanlarına bağışlayarak Bucak’ta bir ilke imza attı.

Canlı müzik eşliğinde misafirlerini ağırlayan işletme, vatandaşlara eşsiz bir müzik ziyafetini sunarak hem misafirlerini hemde sokak hayvanlarını mutlu etti. Canlı müziğe katılarak bu güzel davranışa destek olan vatandaşlar, Bucak’ta sokak hayvanlarına bu şekilde destek olunması çok güzel ve bu uygulama diğer işletme ve organizasyonlara da umarız örnek olur diyerek memnun olduklarını dile getirdiler.

Şahsi olarak katkı sağlamak isteyenlerin bağışlarının da dahil edildiğini belirten işletme sahibi, gecenin sonunda elde edilen geliri “Bucanlarbizimdir” diyerek yola çıkan ve sokak hayvanlarına yiyecek temin eden topluluk gurubu temsilcilerine teslim etti.

BEYOĞLU CAFEBucanlarbizimdirsokak hayvanlarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.