Bilecik'te 10 ay hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı

Bilecik'te hakkında 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.


Edinilen bilgilere göre, Bilecik İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Pelitözü mevkiinde operasyon düzenlendi. Yapılan çalışmalarda, ‘Askeri Ceza Kanunu'na muhalefet' suçundan hakkında 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan U.Y. isimli şahıs yakalandı.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından şahıs, Gölpazarı Açık Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere nnchaber.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

bilecikTürkiyeBilecik

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.