Bileğine kuvvet! Bölgede 1. oldu şimdi sıra Türkiye'de

Karamanlı'da Lise 3. sınıf öğrencisi Hüseyin Ezer, Muğla'da yapılan Bilek Güreşi bölge şampiyonasında 1. olarak Konya'da yapılacak Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Muğla'da yapılan Bilek Güreşi bölge şampiyonasında 1. olarak Konya'da yapılacak Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Lise 3. sınıf öğrencisi Hüseyin Ezer'i ve Beden Eğitimi Öğretmeni Gülçin Ulaş Kayış'ı makamında kabul etti.

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada, "

FORMA İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Muğla da yapılan Bilek Güreşi bölge şampiyonasında 1 ci olan ve Konya’da yapılacak olan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Lise 3. Sınıf öğrencimiz Hüseyin EZER ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sn. Gülçin ULAŞ KAYIŞ ile birlikte ziyaret ederek Takımlar için yaptırmış olduğumuz ve uzun Yıllar Karamanlı Spor’da giymiş olduğum 5 Numaralı Forma’dan bana da Hediye ettiler.

Öğretmen ve Öğrencimize Teşekkür eder Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasında Başarılar dilerim. Allah Güç Kuvvet Versin İnşallah. " ifadelerini kullandı.

bilek güreşiyarışmabirinciTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.