Bingöl Adaklı kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Koray Çelik kimdir?

Adaklı ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Balıkesir Manyas Kaymakamı Koray Çelik , Bingöl Adaklı Kaymakamı olarak atandı.

Adaklı ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Balıkesir Manyas Kaymakamı Koray Çelik   , Bingöl Adaklı  Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

 

Adaklı Kaymakamı Koray Çelik Kimdir?

6.07.1991 tarihinde Ankara’da doğdu. Aslen Çankırı ilinin Kurşunlu ilçesi nüfusuna kayıtlıdır. İlk, orta ve lise eğitimini Keçiören/Ankara’da tamamladı. 2009 yılında Keçiören Fatih Sultan Mehmet Lisesini okul 2. liği ile bitirdi. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden 3. lük derecesi ile birlikte ''İhsan Doğramacı Başarı Ödülü'' ve ''Yüksek Şeref Öğrenciliği'' derecesi alarak 2014 yılında mezun oldu. 

 2015 yılında T.C Ziraat Bankasının Müfettiş Yardımcılığı Sınavını kazandı. 4 yıl süren Müfettişlik görevi sonrasında İçişleri Bakanlığı'nın açmış olduğu Kaymakamlık sınavını kazanarak 13 Mart 2019 tarihinde Mülki İdare Amirliği Mesleğine Nevşehir Kaymakam Adayı olarak intisap etti. Nevşehir'de İl merkez stajını, Espiye/Giresun ve Cihanbeyli/Konya İlçelerinde ise Kaymakam Refikliği stajlarını tamamladı. Haziran 2019 itibari ile Günyüzü/Eskişehir Kaymakam Vekili olarak atandı. Kasım 2019 itibari ile ise Başyayla/Karaman'da Kaymakam Vekilliği görevine getirildi. 20 aylık Kaymakam Vekilliği sonrasında İçişleri Bakanlığında dört ay süre ile Kaymakamlık kursuna katıldı. Kaymakamlık Kursu sonrasında Balıkesir/Manyas İlçesi Kaymakamlığına atanan Kaymakamımız 28.06.2021 itibari ile Manyas İlçesindeki görevine başladı.

Kaymakamımız evli olup iki çocuğu bulunmaktadır.İyi derece İngilizce bilmektedir.         

 

Koray ÇelikatamaTürkiyeBingölAdaklı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.