BİR GÜN DEĞİL HER GÜN PAZAR KARAMANLI’DA POŞETLİ ÜRÜN SATILACAK

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Karamanlı Belediyesi'nde yeni önlem geldi.

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Karamanlı Belediyesi’nde yeni önlem geldi.

Başkan Selimoğlu, vatandaş pazarda kalabalık oluşturmasın ve açık ürünlerden zarar görmesin diye tüm ihtimalleri göz önüne alarak sebze ve meyvenin her gün satılacağını duyurdu.Karamanlı Belediyesince eski öğrenci pansiyonunun alt katını pazarcılara açan Başkan Selimoğlu, ” her gün sebze ve meyve satabilecekler. Vatandaşlar ürünleri tek tek seçmesinler, hijyen bakımından problem oluşturmaması için satıcılar ürünleri poşetleyip öyle satış yapacaklar. Bu konuda halkımızın duyarlı ve anlayışlı olması diliyorum” diye ifade etti.

SAĞLIK İÇİN GIDALAR POŞETLENDİ

Poşetlenmiş ürünlerden almak için pazarcılara tahsis edilmiş yere giden Başkan Selimoğlu alışverişini yaptı.Başkan Selimoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla;

Adcalı Orhan ŞENER Abi ve Ayla KANAL arkadaşımdan alışverişimizi yaptık.

Eski Hakan SEVİM Öğrenci Pansiyonu altında açmış olduğumuz yerde Köy Yufkası, Bal, Yumurta, Sebze ve meyve çeşitleri Poşetlenerek siz kıymetli hemşerilerimizin hizmetine sunulmuştur.

Esnaflarımıza hayırlı işler diler, Halkımıza Daha sağlıklı yarınlar dilerim. diyerek halka hayırlı olmasını diledi.

Fatih SelimoğluKaramanlı BelediyesiTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.