Boğazına Yabancı Cisim Kaçan Öğrenciye Okul Müdüründen Hızlı Müdahale

Şanlıurfa’da boğazına yabancı cisim kaçan öğrenciyi okul müdürü heimlich manevrası uygulayarak kurtardı.

Şanlıurfa’da boğazına yabancı cisim kaçan öğrenciyi okul müdürü heimlich manevrası uygulayarak kurtardı. Öğrencinin heimlich manevrası ile kurtarılma anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre olay, Haliliye Necat Kuveyt Türk Kardeşlik İlkokulu’nda meydana geldi. İddiaya göre, soluk borusuna yabancı cisim kaçan öğrencinin nefes alamadığını fark eden diğer öğrenciler, öğretmenlerden yardım istedi. İlk yardım bilgisi olan okul müdürü Suphi Çetin, öğrenciye heimlich manevrası uyguladı. Çetin’in yaptığı müdahale ile boğazından yabancı cisim çıkan öğrenci, rahat nefes almaya başladı.
Öğrencinin heimlich manevrası ile kurtarılma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

heimlich manevrasıöğretmenöğrencison dakikaTürkiyeŞanlıurfa

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.