BÖLGESEL AMATÖR LİGE YÜKSELME MÜCADELESİ BAŞLIYOR

Burdur 1’inci Amatör Kümede normal sezon sona erdi. Ligi ilk dört sırada bitiren Yeşilova Belediyespor, Gölhisarspor, Burdur Belediyespor ve Hacılar Gençlikspor play off grubuna kalarak şampiyonluk için mücadele etmeye hak kazandı.

Burdur 1’inci Amatör Kümede normal sezon sona erdi.

Ligi ilk dört sırada bitiren Yeşilova Belediyespor, Gölhisarspor, Burdur Belediyespor ve Hacılar Gençlikspor play off grubuna kalarak şampiyonluk için mücadele etmeye hak kazandı.

Ligde son iki sırada yer alan Zafer Gençlikspor ve Burdur Esnafspor ise 2’inci Amatör kümeye düştü.

Play off grubu 07-08 mart 2020 tarihlerinde oynanacak olan müsabakalarla başlayacak. Play-Off maçlarına normal sezonu birinci sırada bitiren Yeşilova Belediyespor 3, İkinci sıradaki Gölhisarspor 2, Burdur Belediyespor 1 puanla dördüncü sıradaki Hacılar Gençlikspor ise puansız başlayacak.

Play-off grubunu şampiyon olarak tamamlayacak olan takım, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de Burdur’u temsil eden takımların sezon sonundaki sıralamasına göre ya direkt olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselecek yada Ligde kalan takımla baraj maçı oynayacak.

gundemburdur

BÖLGESEL AMATÖR LİGYeşilova BelediyesporGölhisarsporTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.