BOYDER’in Haklı Gururu! “Bucak İçin Büyük Kazanımlar Sağlayacağız”

Bucak Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği yönetim kurulu üyesi Özlem Ok, Politikalar Bakanlığı Gençlik ve Spor Kulübü Proje ve Dış İlişkiler Kurulu üyesi olarak atandı

Bucak Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği yönetim kurulu üyesi Özlem Ok, Politikalar Bakanlığı Gençlik ve Spor Kulübü Proje ve Dış İlişkiler Kurulu üyesi olarak atandı. Konuyla alakalı olarak açıklamada bulunan dernek başkanı Aytül Topay, yapacakları projelerle birlikte Bucak ilçesine büyük kazanımlar sağlayacaklarını belirtti.

BOYDER Başkanı Aytül Topay açıklamasında “BOYDER olarak hedeflerimize adım adım ilerliyoruz. Yönetim kurulu mali işler sorumlumuz Özlem OK Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gençlik ve Spor Kulübü Proje ve Dış İlişkiler Kurulu üyesi olarak atanmıştır. Yönetim kurulumuz adına kendisini tebrik ediyoruz. Biz hep şunu söyledik “Kimseden para yardımı istemiyoruz. Kimseden bağış talep etmiyoruz. Ve biz ne insanımıza ne de şehrimize yük olmak istemiyoruz. Biz yerel bir dernek olmaktan öte işler başarmak istiyoruz. Büyük projeler ile Bucak’ımıza ve dezavantajlı gruplara fayda sağlayacak işlere imza atmak istiyoruz.” Biz tüm üyelerimiz ve gelmiş geçmiş tüm yönetim kurulları ve mevcut yönetim kurulumuz ile çok büyük bir aileyiz. Bugünde sonra bu büyük aile daha çok işlere imza atacak” ifadelerini kullandı.

boyderBucak Zihinsel ve Bedensel Engelliler DerneğiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.