Bozova'nın yeni spor salonu hizmete açıldı

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde yapımı tamamlanan spor salonu hizmete açıldı.

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde yapımı tamamlanan spor salonu hizmete açıldı.
Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ilçenin eksiklikleri olan projeleri tamamlamaya devam ediyor. Aksoy, kadın ve erkeklerin spor yapabilecekleri spor salonunu da ilçeye kazandırdı. İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt ile birlikte açılışını gerçekleştirdiği spor salonunu hizmete açan Aksoy, hayırlı olması temennisinde bulundu. Aksoy, açılış konuşmasında, “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne, tüm projelerimizi ilçemize ve halkımıza kazandırdık. Bugüne kadar yapamayacağım hiçbir hizmet ve proje için söz vermedim. Söz verdiğim tüm hizmet ve projelerimizi de halkımızın hizmetine sunduk. Bozova Belediyesi olarak her alanda ilçenin kalkınması, gelişmesi için mücadele verdik vermeye de devam ediyoruz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Bay-Bayan spor salonumuz ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.
Spor salonunu gezip inceleyen ilçe Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt ise, “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz spor salonumuz ilçemize hayırlı olsun. Bu güzel eserlerin ilçemize kazandırılmasında emeği olan başta Belediye Başkanımız Suphi Aksoy olmak üzere tüm ekibini tebrik ediyorum. Başkanımız bir Bozova sevdalısı, Bozova’ya ve halkına hizmet etmek için gece gündüz demeden, ilçemize yeni projeler kazandırmak için çalışıyor” ifadelerini kullandı.

İHA

spor salonuson dakikaaçılışbozova spor salonuTürkiyeŞanlıurfa

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.