Bozüyük Belediyesi'nden Trafik Işığı Temizliği Çalışması

Bozüyük Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde bulunan trafik ışıklarını fırçalarla temizleyerek sürücülerin daha rahat görebilmelerini ve ışıkların işlevinin güçlenmesini sağlıyor.

Bozüyük’te ilçe genelinde bulunan trafik ışıkları fırçalarla temizleniyor.
Bozüyük Belediyesi ekiplerince çeşitli noktalarda bulunan sinyalizasyon sistemleri sürücülerin trafik ışıklarını daha rahat görebilmeleri ve ışıkların işlevinin güçlenmesi amacıyla temizleniyor. Sinyalizasyon sistemlerinin kış aylarında daha fazla kirlenmesi görüşü ve görünüşü etkilediğinden araç sahibi vatandaşların can ve mal güvenliği düşünülerek özenle yapılan temizlik çalışmalarının düzenli aralıklarla devam edeceği öğrenildi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

trafik ışıklarıtemizlikson dakikaBelediyeTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.