Bu Hizmet Bucak’ta Başka Yerde Yok! Kredi Kartına Taksit İmkanıyla Mülk Sahibi Olabilirsiniz

Dünya genelinde en karlı yatırım ve hizmet alanlarından biri kabul edilen Gayrimenkul sektörünün Bucak'ta da gelişimini sürdürüyor.

Dünya genelinde en karlı yatırım ve hizmet alanlarından biri kabul edilen Gayrimenkul sektörünün Bucak'ta da gelişimini sürdürüyor.

12 Yıldır Bucak'ta hizmet vermekte olan Yunus Uzun ve abisi Mustafa Uzun, herkesi mülk sahibi yapmak için Bucak'ta hizmetinizde...

Tüm ziyaretçilerine emlak konusunda yardımcı olmaya çalıştıklarını belirten Uzun Emlak, " 12 yıldır gayrimenkul danışmanlığı, yatırım danışmanlığı, hazine arazisi kiralama ve satın alma, TKDK'nın çiftlik hibe kredileri hususunda, alım satım komisyon imar barışı imar affı, kısacası arsa ve emlak işleri ile ilgili her türlü çalışmayı yapıyoruz. Biz vatandaşlarımızın kar etmesi için buradayız. Kredi kartı ile alışveriş yapmanızı sağlayarak, taksitle herkesi mülk sahibi yapacağız. Biz bugüne kadar verdiğimiz her sözü yerine getirdik. Sözü tutmak önemlidir. Bize güvenerek gelen herkese yardımcı olacağız" ifadelerini kullandı.

Alp Pasajının 1. katında hizmet vermekte olan Uzun Emlak, gece gündüz demeden herkese yardımcı olmak için hizmetinizde. 

UZUN EMLAKTEL:  Mustafa Uzun 0554 180 0735
          Yunus Uzun 0534 700 5110 ADRES: SÜLEYMAN DEMİREL BULVARI ALP PASAJI 1. KAT BUCAK / BURDUR

tanıtımTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.