Bu Maçta Engel Yoktu: İşte Bucak’ta Alkışlanacak Görüntüler!

Bölgesel Amatör Lig 7.grupta dün oynanan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor-Kuşadasıspor maçı öncesinde yaşanan olay, tüm taraftarlardan büyük alkış alırken, geçtiğimiz günlerde kutlanan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün en anlamlı farkındalık etkinliği olarak değerlendirildi. Bucak Bedensel ve Zihinsel …

Bölgesel Amatör Lig 7.grupta dün oynanan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor-Kuşadasıspor maçı öncesinde yaşanan olay, tüm taraftarlardan büyük alkış alırken, geçtiğimiz günlerde kutlanan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün en anlamlı farkındalık etkinliği olarak değerlendirildi.

Bucak Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği (BOYDER) tarafından organize edilen etkinlikte engelli çocuklar, maç öncesi Bucak Bld. Oğuzhanspor ve Kuşadasıspor’lu futbolculara karanfil hediye ederek “Sevgi Engel Tanımaz” pankartını açtılar.

Pankartla birlikte tribünleri selamlayan engelli öğrenciler, taraftarlardan büyük alkış alırken, “Bucak Sevgisi Engel Tanımaz” sloganları da söylenerek etkinliğe destek verildi.

Engelli öğrenciler daha sonra protokol tribününe oturarak Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur’la birlikte maçı takip ettiler. Maç boyunca heyecanlı anları ile renk katan engelli öğrenciler, maç sonu büyük mutluluk yaşadılar. Bucak Bld. Oğuzhanspor Kulübü Başkanı Ali Akalın da etkinliğe katılan engelli öğrencilere Oğuzhanspor atkısı hediye etti.

Haber: Hüseyin Çubuk

İŞTE ALKIŞLANACAK ETKİNLİK

bölgesel amatör ligOğuzhansporKuşadasısporTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.